ΑρχικήΕΡΥΜΑΝΘΟΣΕπίσκεψη Χάρη Δούκα στο Κάλφα Τριταίας: Δέσμευση για στήριξη και ανασυγκρότηση

Επίσκεψη Χάρη Δούκα στο Κάλφα Τριταίας: Δέσμευση για στήριξη και ανασυγκρότηση

Σήμερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, επισκέφθηκε το Κάλφα Τριταίας, περιοχή που επλήγη σοβαρά από την καταστροφική πυρκαγιά της 21ης Ιουνίου. Η επίσκεψή του είχε ως σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και την παροχή υποστήριξης στην προσπάθεια αποκατάστασης της περιοχής.

Ο Χάρης Δούκας έφτασε στο Κάλφα και συναντήθηκε με τον δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ερυμάνθου, Τάκη Ζαχαρόπουλο και τον Αντιδήμαρχο, Θανάση Ανδρικόπουλο, καθώς και με αρκετούς κατοίκους της περιοχής. Ο δημοτικός σύμβουλος τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε στις πληγείσες περιοχές, αναφέροντας τα σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η πυρκαγιά, όπως καταστροφή αγροτικών εκτάσεων και ζημιές σε κατοικίες.

Ο κ. Δούκας άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ανησυχίες και τα παράπονα των κατοίκων, σημειώνοντας ότι η αποκατάσταση των ζημιών αποτελεί προτεραιότητα. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της περιοχής, τονίζοντας την ανάγκη για άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις.

Σε δήλωσή του προς τους συγκεντρωμένους, ο Χάρης Δούκας τόνισε την ανάγκη για άμεση δράση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αποκατάσταση της περιοχής.

Υποσχέθηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για την άντληση πόρων και τη δρομολόγηση έργων υποδομής.

“Η καταστροφή που υπέστη το Κάλφα Τριταίας είναι τεράστια και η πολιτεία οφείλει να ανταποκριθεί άμεσα και αποτελεσματικά,” δήλωσε ο Δούκας. “Η περιοχή έχει ανάγκη από στοχευμένα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών και την ανάπτυξη. Δεσμεύομαι ότι θα εργαστώ σκληρά για να εξασφαλίσουμε τους απαραίτητους πόρους και να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι.”

Πρόσκληση για Ενεργή Συμμετοχή στην Ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ

Εκτός από τη στήριξη στους πυρόπληκτους, ο Χάρης Δούκας κάλεσε τους κατοίκους να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε τη σημασία της επανασύνδεσης του κόμματος με τον απλό κόσμο της εργασίας και της μόχθου.

“Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανασυγκροτηθεί και να επιστρέψει στις ρίζες του, να γίνει ξανά το κόμμα που στηρίζει τον απλό άνθρωπο,” ανέφερε. “Σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την προσπάθεια, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να πετύχουμε πραγματικές αλλαγές.”

Ευχές και Προσδοκίες για το Μέλλον

Η επίσκεψη του Χάρη Δούκα άφησε θετικές εντυπώσεις στους κατοίκους του Κάλφα Τριταίας, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την υποστήριξή του και τις δεσμεύσεις του. Ο Τάκης Ζαχαρόπουλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα μπορέσει να προσφέρει πολλά τόσο στο κόμμα όσο και στην Ελλάδα.

Σχετικά

Εθελοντικός καθαρισμός από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βασιλικού για την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του χωριού

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βασιλικού "Ο Άγιος Αθανάσιος" αναλαμβάνει πρωτοβουλία...

X. Aλεξοπούλου: Πλέγμα προστασίας των Προστατευόμενων Προϊόντων της Αχαΐας

Στην Ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου...

Στήριξη και δέσμευση από τον Θ. Λουλούδη στην AgreXa 2024

Η AgreXa 2024, η 21η Αγροτική Έκθεση Χαλανδρίτσας, υποδέχθηκε...