Κέντρισε το ενδιαφέρον των Αρτοποιών της Δυτικής Ελλάδας η ημερίδα με θέμα ‘’Προζυμένια Ψωμιά & Αρτοσκευάσματα, Εφαρμογές προζυμιού σε γλυκές ζύμες’’, που διοργανώθηκε στην Πάτρα Οκτωβρίου, στο εργαστήριο Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής του κυρίου Τηλιγάδη.
Έδωσε το παρών μεγάλο μέρος των επαγγελματιών του κλάδου, νέοι και παλιότεροι από διάφορες περιοχές και με αυτήν την ευκαιρία αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες. Η συμμετοχή και οι θετικές εντυπώσεις δίνουν ώθηση για την επανάληψη αυτής της πρωτοβουλίας.
Επίσης την συνάντηση υποστήριξε ενεργά η Συντεχνία Αρτοποιών Πάτρας. Τα άλευρα προσφέρθηκαν από τους Μύλους Αχαΐας, ενώ οι διάφοροι τύποι προζυμιών από την Wild Ferments.